„engagement ads” completeaza lista formatelor clasice utilizate de majoritatea reţelelor sociale.

20 08 2009

Un exemplu de „engagement ad” ar fi cel descris de Andy Mitchell, unul din şefii CNN Worldwide, care a vorbit despre promovarea pe Facebook a transmisiei live a ceremoniei de investire a preşedintelui Barack Obama.

Am obţinut, prin engagement ad-ul evenimentului, 1,2 milioane de confirmari de participare la transmisia online a ceremoniei. A trebuit sa realizam şi o camera de aşteptare virtuala, in cazul in care nu puteam servi atatea live stream-uri. Asta inseamna puterea Facebook: atrage un utilizator, care, la randul lui, ii va atrage şi pe alţii”, spunea Mitchell, la conferinţa adTech din San Francisco, din aprilie anul acesta.

Mike Hoefflinger, Manager Brand Product Marketing al Facebook, a ajuns chiar sa afirme ca pagina „home” din contul Facebook este, in prezent, cea mai atractiva pagina din Internet din punct de vedere al timpului pe care utilizatorul i-l aloca.

Orice brand care işi insuşeşte reţeta noastra şi o aplica va avea succes prin aceste engagement ads. De exemplu:  Starbucks a folosit un „engagement ad” de eveniment, pentru a anunţa o zi speciala de promoţii. Peste un milion de raspunsuri primite! Un alt exemplu: Adidas a ales sa promoveze, prin astfel de engagement ads, informaţiile publicate  in exclusivitate pe pagina sa de produs din Facebook. A ajuns la 1,5 milioane de fani, ceea ce pentru ei reprezinta venituri de 250 de milioane de dolari anual. Este o metoda perfecta pentru companii sa işi atraga consumatorii şi sa ii ţina aproape de brand, observand in timp real şi raspunsul acestora”, a spus, cu aceeaşi ocazie, Hoefflinger.


Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: