Stand up (and go)

23 01 2009

sala-goalaNu am mai fost de ceva vreme la vreun show de stand up, cu toate ca imi place ft mult genul acesta de spectacol.

Acum ascultam la Guerilla ca se muta trupa Deko pe undeva pe strada Smardan.

Primul gand: Sa se mute. Poate cu mutatul isi schimba si scenariile sau cum s-or numi „glumele” pe care le interpreteaza.

Trupa Deko mi-a dezamagit asteptarile. Profund. Nu stiu insa cum de au mereu sala plina (ma rog, nu e greu sa o umpli fiind atat de mica).

Trupa Deko are fix acealeasi poante. Eu am facut greseala sa merg de 2 ori in aceeasi luna si schimbasera doar ordinea intrarii artistilor in scena. Am spus OK, greseala mea. Am mai fost la Deko abea dupa cateva luni (gandindu-ma ca voi fi delectat cu altceva)

Si, dupa cteava luni, ceva nou? Da….vreo 3-4 poante noi. Ceva spectaculos? Nop. Absolut nimic. Ba mai mult, am ras la acealeasi poante la care am ras si prima oara….(prin anamnesis).

Nu exista nici un scenarist pentru ei?…a, sau Teo face textele ca e copywriter si e suficient (de porcos). Costel e funny si interpreteaza bine si …mai e unul, am uitat cum il cheama, oricum nu e amuzant.

Dar s-a mutat trupa Deko…si uite ca isi fac publicitate la Guerilla, probabil ca in schimb le dau intrarai gratis la spectacole (ca de bani nu cred ca se pune vorba), pana invata pe dinafara poantele. Deci nu va fi de mirarea daca o sa-l aud de dimineata pe Dobro zicand-o p’aia cu hartia igienica cu miros delicat de musetel sau p’aia cu cosul de cumparaturi in care ai salam + prezervative + lubrifiant, pt ca numai de asta ai nevoie ( aoleu aoleu)

LATER EDIT:

Recomand spectacolele de teatru de la U.N.A.T.C

De fiecare data esti surprins de o noua poveste care se intampla in fata ta, interpretata impecabil, nu de actori consacrati, nu de vedete, ci de tinerii actori, studenti la U.N.A.T.C.

Week-emd-ul acesta: Biloxi Blues, Romantiosii si Casa Bernardei Alba.

Spectacolele incep la ora 19:00 iar intrarea este libera in limita locurilor disponibile in sala.

Garantat, mai bine decat orice stand-up al trupei Deko (pe cuvant de cercetator empiric)

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: