Presa scrisa, se duce de rapa. DAR….

17 12 2008

Publisherul Sanoma Hearst a lansat Villa Design, revistă home&deco adresată unui public cu status social ridicat, după cum declară editorii.

Publicul ţintă al revistei: persoane între 25 şi 55 de ani, 50% femei, 50% bărbaţi, cu educaţie superioară, cu venit şi standarde sociale ridicate, pentru care casa şi reprezintă un important mijloc de a exprima reuşita lor în viaţă.

Villa Design are 164 de pagini, frecvenţă trimestrială şi un tiraj de 15.000 de exemplare. Costă 9.9 lei, iar o pagină de publicitate la rate-card porneşte de la 3.500 de euro.

Pai cum se duce de rapa?

Asta este strategie a unei piete unde presa se duce de rapa?

Lansam o noua revista.

De nisa!

Mai mult, constructiile sunt pe hold, pe stand by, pe faliment chiar….si lansam o revista de design interior? A….pentru casele deja construite. Am inteleeees. Si care vor fi ideile de amenajere? Multa mobila de la Ikea si Kika, ca na, mai avem bani de Rovere sau Mobexpert? daca am dat carca de bani pe casa, mai dam si carca de bani ptr mobila? Sau stai…o facem futurist, pe stil minimal: 2 scaune, o masa si un covoras negru, plusat pe care il folosim si pe post de pat. Asa mai merge.

A….m-am grabit (offff….graba asta, entuziasmul malefic al online-sitului). Revista e adresata unui public cu STATUS SOCIAL RIDICAT. Daaaap, publicul asta nu e in criza. Aceste persoane ce compun acest public sunt de pe alta planeta, unde curge lapte si miere iar banii cresc in copacei tropicali si cainii se plimba pe strada cu cozonaci in coada. Gata, am pricepit.

Mult succes si astept sa vad si site-ul…probabil http://www.villadesign.ro , si CPM-urile, proiectele speciale…..sau o sa ii ascultati pe specialistii Deloitte si la anul va veti concentra in turbo mood numai pe produsul fizic?

Deocamdata am dat de http://www.villarealestate.com.au si de http://www.villadesign.org

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: