Tabara de internet

2 12 2008

Daca luni a fost liber si saptamana a inceput marti, miercuri sigur trebuia sa se intample ceva sa anime putin situatia, si iata, se si intampla: NetCamp

Suna a tabara 🙂 Si cum eu am fost clienta fidela a taberelor inca din scoala generala si terminand cu liceul, nu as fi putut rata tabara de internet.

La ce ma astept?…..la ceva mai mult decat ceea ce zic ei ca se va intampla, pe principiul: mai mult…mai mult…maaaai mult!

Ma astept sa aflu informatii relevante si de actualitate de la unii dintre cei mai importanti jucatori din mediul online, si chiar mai mult, ma astept sa ma intalnesc cu profesionisti cu experienta in domeniul online, si chiar mai mult de atat, ma astept sa aflu desspre cele mai noi tendinte, cele mai interesante studii de caz si oportunitati de dezvoltare in spatiul online, si poate mai mult de atat, ma astept sa aflu despre cele mai noi proiecte online din industria de profil din Romania, si din toata Europa (mai ales de la polonezi ca sunt ft destepti oamenii), si ma astept sa intalnesc, daca nu oameni noi, macar pe cei cu care m-am obisnuit.

In general ma astept sa fie interesant, deci captivant, ptr ca na…este din ciclul sezatoare de advertising marca C. Manafu.

ce ar fi chiar tare……..sa purtam toti tricouri cu emblema:bucurestitu

asa ca as propune organizatorilor sa ne astepte cu tricouri in loc de name tags

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: