Httpool Romania lanseaza primul produs – HTTPOOL PERFORMANCE NETWORK, CAMPANII ONLINE COST-PER-CLICK

20 11 2008

Dupa ultra sufocarea pietei de publicitate online cu faimosul banner format IAB platit la afisare, Httpool Romania anunta lansarea oficiala a Httpool Performance Network, retea specializata pentru campanii online de cost-per-click.
Reprezentantii HTTPool sustin ca reteaua cuprinde site-uri romanesti premium si livreaza click-uri prin afisarea de bannere formate standard.
Produsul este dedicat campaniilor de publicitate online al caror obiectiv principal este aducerea unui numar de vizitatori pe o anumita pagina. Acestea au acum la dispozitie un produs care va creste eficienta de cost a campaniei. Utilizand modelul de cost per click al Httpool Performance companiile platesc numai pentru vizitatorii care dau click pe banner, cei care ajung sa viziteze website-ul propriu.

Punctul forte al produsului Httpool Performance este tehnologia utilizata. Software-ul de servire a bannerelor este special creat pentru astfel de campanii cost-per-click, optimizand continuu procesul de obtinere de click-uri. Acesta eficientizeaza permanent campania dumneavoastra, tipurile de bannere si site-urile pe care acestea se afiseaza, incercand sa afiseze banner-ul exact catre utilizatorii cu cel mai mare potential de a va deveni client. Tehnologia utilizata de Httpool este folosita pe plan mondial, avand un volum zilnic de peste 6 miliarde de afisari pe majoritatea site-urilor cunoscute din intreaga lume.

Sariti pe ei si nu mai cumparati afisari!!!!

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: