19 nov 2008 – zi de gala, premii si conferinte

20 11 2008

Miercuri, 19 noiembrie a fost o zi pilna de evenimete.


Daca Hotelurile simt criza si se plang de faptul ca nu-si mai pot ocupa camerele asa cum faceau cu ceva timp in urma, isi ocupa salile de conferinta cu maaaare succes.


In buricul targului, la Novotel a avut loc seminarul Advertising 2.0, Blogging for Companies, realizat de Evensys (avand ca parteneri media wall-street.ro, hotnews.ro, sapteseri.ro, comunicatedepresa.ro, Kinecto) si prezentat de Cristian Manafu, dar si un eveniment (mai glamour) organizat de Sephora si prezentat de Monica Davidescu (am zarit-o pe actrita imbracata evident in negru, coafata si machiata de gala plimbandu-se inainte de eveniment pe holul hotelului, avand un aer ffffft distins si deosebit de important)


Radisson SAS Hotel (si acesta aflat tot in buricul targului)a gazduit Ceremonia de premiere a Laureatilor celei de a saptea editii a Galei Premiilor Pietei de Capital. Postul de televiziune The Money Channel a fost recompensat cu trei premii, semn al consideratiei de care se bucura in randul brokerilor si profesionistilor in domeniu.

The Money Channel a primit, din partea Asociatiei Brokerilor, premiul pentru cea mai apreciata initiativa in sustinerea si promovarea pietei de capital.

Premiul pentru cel mai consecvent comentator al pietei bursiere (tv, radio, presa scrisa) a fost castigat de LIDIA FOCSAN, corespondentul permanent The Money Channel, la Bursa de Valori Bucuresti.

Gala Premiilor Pietei de Capital, organizata de Asociatia Brokerilor, a devenit un eveniment de referinta pentru piata de capital, ajungand in acest an la a saptea editie.


Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: